Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ΟΑΚΑ για τον τέταρτο τελικό

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ΟΑΚΑ για τον τέταρτο τελικό

Οι Ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη με την ΑΕΚ – Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier με την ΑΕΚ (02/06, 15:00). Οι Ερυθρόλευκοι την περασμένη Τετάρτη νίκησαν την Ενωση στο κλειστό του Ρέντη με 22-16 και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των τελικών. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα με τη βοήθεια των οπαδών της πέτυχε την πρώτη της νίκη στους τελικούς και πλέον πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με στόχο το μπρέικ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, τότε ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο κλειστό του Ρέντη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτης.

Ο προπονητής των Πειραιωτών έχει ζητήσει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς άπαντες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο ΟΑΚΑ, αλλιώς η ΑΕΚ θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Αυτό θα είναι το έκτο παιχνίδι που δίνουν οι δύο ομάδες στη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 3 ματς, η ΑΕΚ 2 και ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ