ΠΑΟΚ : Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις

ΠΑΟΚ : Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις

Ο Γιάννης Καλόμοιρος θα είναι ο πέμπτος παίκτης που δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Η αποτυχία της αγωνιστικής χρονιάς που μας πέρασε φέρνει σαρωτικές αλλαγές στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς της Handball Premier και η διοίκηση του Δικεφάλου είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε ολικό λίφτινγκ στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Αυτοί που επί της ουσίας έχουν αποτελέσει ήδη παρελθόν είναι οι Βεσελίνοβιτς, Πέγιοβιτς, Κέζιτς και Πόουλσεν, οι οποίοι δεν βοήθησαν στη φετινή σεζόν. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα προχωρήσουν στην αντικατάσταση των τεσσάρων αυτών παικτών, με στόχο να ενισχύσουν την ομάδα με ποιοτικότερους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αποτελεί από σήμερα από την ομάδα και ο Γιάννης Καλόμοιρος. Ο νεαρός αθλητής θεωρείται από τα ταλέντα της γενιάς του, με συνεχείς διακρίσεις στα ηλικιακά πρωταθλήματα, ενώ πήρε και αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του Δικεφάλου, Στέλιο Σεϊρεκίδη.

Όμως, δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, την ομάδα δηλαδή από την οποία τον είχε αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ