Στον ΠΑΟΚ ο πρώην ερυθρόλευκος Κωστακίδης

Στον ΠΑΟΚ ο πρώην ερυθρόλευκος Κωστακίδης

Ο Παντελής Κωστακίδης, μέχρι πρότινος μέλος της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος Παντελής Κωστακίδης, εξτρέμ του πρωταθλητή Ολυμπιακού/ Όμιλου Ξυνή, τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΟΚ και θα αγωνίζεται τα νέα σεζόν με τα ασπρόμαυρα του Δικέφαλου του Βορρά. Ο Ολυμπιακός έτσι χάνει έναν παίκτη από ανταγωνιστική εντός των συνόρων ομάδα, ενώ είναι επικείμενη και η απόκτηση του Αέξη Αλβανού από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Από τον Πειραιά… στη Θεσσαλονίκη!

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Παντελή Κωστακίδη για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο έμπειρος 28χρονος αριστερός εξτρέμ, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να μετακομίσει από τον Πειραιά στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Ο Παντελής Κωστακίδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε υγεία. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι υψηλοί, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ επιπλέον οι δικοί μου προσωπικοί στόχοι ταυτίζονται με της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε! Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ