Ανακοίνωσε Τάσκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Τάσκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η ενίσχυση του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου Νταβόρ Τάσκοβιτς.

Η μεταγραφική δραστηριότητα του ΠΑΟΚ παραμένει αμείωτη με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση του τμήματος χάντμπολ. Στο πλαίσιο αυτό ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Σέρβου ίντερ, Νταβόρ Τάσκοβιτς.

Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Davor Taskovic για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο 32χρονος Σέρβος αθλητής αγωνίζεται ως αριστερό ιντερ, ενώ έχει συμμετάσχει και στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Διομήδη Άργους, αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Challenge Cup».

Μετά την έναρξη της συνεργασίας, ο αθλητής δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Χαίρομαι που έρχομαι στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ. Φέτος, πιστεύω θα παίξουμε ωραίο χάντμπολ, σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν δυνατές ομάδες. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο! Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας, ώστε να βγούμε πρώτοι …».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ