ΑΕΚ – London GD 41-21

ΑΕΚ – London GD 41-21

Στην επόμενη φάση του Challenge Cup πέρασε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, μετά την εμφατική νίκη (41-21) στη ρεβάνς, επί της London GD

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, επικράτησε με 41-21 στη ρεβάνς επί της London GD και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Challenge Cup!

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Challenge Cup η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, νίκησε με 41-21 την London GD και συνεχίζει έτσι το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Πιο αναλυτικά, η Ένωση δεν μπήκε τόσο δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να έχουν εύκολο έργο επιθετικά και να φτάσουν να προηγούνται με 6-3! Σταδιακά, οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν τα πατήματά του, ανέβασαν ρυθμό κι απόδοση, σκόραραν με τρομερή άνεση (κυρίως στις αντεπιθέσεις) και πήραν έτσι αέρα 11 τερμάτων (21-10) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ήμασταν στο… ίδιο έργο θεατές! Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός, είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες στους παίκτες του και η διαφορά συνεχώς ανέβαινε (29-12). Έτσι, χωρίς να απειληθεί η ΑΕΚ πήρε τη νίκη άνετα με 41-21 και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ