Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε Πάτρικ Λέμος

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε Πάτρικ Λέμος

Παίκτης του Ολυμπιακού κι επίσημα είναι ο Πάτρικ Αντρέ Τονιάζο Λέμος, καθώς οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου για τον επόμενο χρόνο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ενισχύεται, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου, Πάτρικ Αντρέ Τονιάζο Λέμος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους ερυθρόλευκους. Ο διεθνής με τη σελεσάο αγωνίζεται ως πλέι-μέικερ αλλά και ως αριστερό ίντερ και ανεβάζει κι άλλο την ποιότητα του ρόστερ των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«O Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο αθλητή, Πάτρικ Αντρέ Τονιάζο Λέμος. Ο διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου 1996, έχει ύψος 1.90μ., αγωνίζεται ως πλέι-μέικερ και αριστερό ίντερ και υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ο Πάτρικ Αντρέ Τονιάζο Λέμος ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Γνωρίζω το μέγεθος του συλλόγου και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου τη νέα σεζόν να διατηρήσει τους εγχώριους τίτλους και να έχουμε μια καλή παρουσία στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ