Ζαραβίνας: «Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα»

Ζαραβίνας: «Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και πρέπει να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Πυλαία.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας σε δηλώσεις του λίγο πριν την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα απέναντι στην Πυλαία, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη νεοφώτιστη ομάδα και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουν τη νίκη και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας χάντμπολ των Πειραιωτών ευχήθηκε μια χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες, ενώ τόνισε πως η Πυλαία είναι μια φιλόδοξη ομάδα και ότι το παιχνίδι θα κρύβει παγίδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των ερυθρόλευκων:

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν, υγεία στους αθλητές και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Η ώρα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έφτασε και εμείς αντιμετωπίζουμε μια νεοφώτιστη αλλά φιλόδοξη ομάδα όπως η Πυλαία. Τέτοιου είδους παιχνίδια κρύβουν παγίδες καμία φορά όμως εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα συνδυάζοντας το θετικό αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ