ΠΑΟΚ – Διομήδης 28-21

ΠΑΟΚ – Διομήδης 28-21

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη τη νέα σεζόν, επικρατώντας του Διομήδη με 28-21

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία και ξεπέρασε το εμπόδιο του Διομήδη Άργους με 28-21, μπαίνοντας με το δεξί στη νέα Handball Premier.

Στο πρώτο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» μπήκε δυνατά και με την ώθηση του κόσμου του πήρε ένα γρήγορο προβάδισμα με 6-1. Στη συνέχεια ο Διομήδης ισορρόπησε το ματς μειώνοντας τη διαφορά στα 3 γκολ, με το σκορ στο 8-5.  Οι γηπεδούχοι σε εκείνο το σημείο πήραν τάιμ άουτ και επέστρεψαν συγκεντρωμένοι κάνοντας ένα σερί 3 αναπάντητων γκολ για το 11-5. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ στο +3 με το σκορ 13-10.

Στο δεύτερο μέρος ο Διομήδης κρατήθηκε κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με το σκορ στο 40′ να είναι 17-14. Οι ασπρόμαυροι έκαναν ένα 5-0 που τους έφερε σε διαφορά ασφαλείας 8 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν εκμεταλλευόμενοι τον εφησυχασμό του ΠΑΟΚ και μείωσαν σε 22-18. Ο Δικέφαλος του βορρά ξαναπήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και αφού αρχικά διατήρησε την διαφορά στα 4 γκολ, στο τέλος της αναμέτρησης διεύρυνε το προβάδισμα του μέχρι το τελικό 28-21..

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ