Άνετοι στις πρεμιέρες τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Άνετοι στις πρεμιέρες τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Ολυμπιακός και ΑΕΚ επικράτησαν εύκολα της Πυλαίας και του Άρη Νίκαιας αντίστοιχα στην πρεμιέρα της Handball Premier

Νικηφόρα ξεκίνησαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ το νέο πρωτάθλημα της Handball Premier, με τα δύο φαβορί να μην αντιμετωπίζουν δυσκολίες απέναντι στην Πυλαία και τον Άρη Νίκαιας.

ΑΕΣΧ Πυλαίας – Ολυμπιακός 19-27

Το παιχνίδι στο πρώτο πεντάλεπτο ήταν κλειστό, με την ομάδα της Πυλαίας να μένει κοντά στο σκορ (2-3), απέναντι στο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός έκανε ένα σερί τριών αναπάντητων γκολ φέρνοντας το σκορ στο 6-2 κι έκτοτε δεν άφησε τους γηπεδούχους να κλείσουν την διαφορά και να διεκδικήσουν τη νίκη. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν απόσταση 6 γκολ (11-17).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο με την ομάδα της βορείου Ελλάδας να καταφέρνει αν φτάσει σε απόσταση τριών γκολ (14-17), αλλά μέχρι εκεί. Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» το παιχνίδι παίρνοντας τη νίκη στην 1η αγωνιστική της Handball Premier.

Άρης Νίκαιας – ΑΕΚ 18-32

Η ΑΕΚ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Άρη Νίκαιας, επέβαλε τον ρυθμό της και γρήγορα έφτασε σε ένα 6-0. Η συνέχεια ήταν στο ίδιο μοτίβο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν αλλά να μην καταφέρνουν να μείνουν κοντά στο σκορ, με το ημίχρονο να λήγει 7-15.

Μία από τα ίδια και στο δεύτερο μέρος, με την «Ένωση» να αποδεικνύει στο παρκέ γιατί είναι ένα από τα φαβορί κατάκτησης της Handball Premier. Ο Δικέφαλος ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και στα 30 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου φτάνοντας άνετα στο τελικό 32-18.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ