Νίκη στα… χαρτιά για τον Διομήδη Άργους, δεν κατέβηκε ο Φοίβος Συκεών

Νίκη στα… χαρτιά για τον Διομήδη Άργους, δεν κατέβηκε ο Φοίβος Συκεών

Τη νίκη στα... χαρτιά (10-0α.α.) πήρε ο Διομήδης, μετά την απόφαση του Φοίβου Συκεών να μην προσέλθει στο σημερινό μεταξύ τους αγώνα στο Άργος, για τη 2η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Η εν λόγω αναμέτρηση είχε αναβληθεί εχθές, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, ενώ ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (30/9, 18:00), με τον Φοίβο να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και να μην εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Οι διαιτητές Συρεπίσιος-Μερτινιάν έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «H φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΣ Φοίβος Συκεών δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο κατά την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα. Περιμέναμε 15 λεπτά βάσει του άρθρου 17:2 του κανονισμού αγώνων και μετά το πέρας αυτών και αφού δεν εμφανίστηκε το ανωτέρω σωματείο κλείσαμε οριστικά το φύλλο αγώνα και κατακυρώσαμε τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του γηπεδούχου σωματείου ΑΟ Διομήδης Άργους, βάσει του άρθρου 25:6 του κανονισμού αγώνων. Η ορισμένη κριτής κ. Φρόσω Μαυροθαλασσίτη δεν προσήλθε, τα έξοδα που αντιστοιχούν στη φιλοξενούμενη ομάδα δεν καταβλήθηκαν στους διαιτητές».

Συνοπτικά σε αγώνες της 2ης ημέρας της Α1 χάντμπολ των ανδρών, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ