Ζαραβίνας: «Να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί»

Ζαραβίνας: «Να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Κόμλο για το EHF CUP – Τσιλιμπάρης: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

Με προορισμό το Κόμλο της Ουγγαρίας, όπου το βράδυ της Παρασκευής (20:30) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για το EHF CUP, αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας, στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά την αντίπαλό τους και πηγαίνουν διαβασμένοι στην Ουγγαρία. «Γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για αυτή την ομάδα. Πηγαίνουμε διαβασμένοι και θέλουμε να αντέξουμε στην πίεση που θα ασκήσει ο αντίπαλος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, τόνισε ότι τέτοια παιχνίδια θα βοηθήσουν τους νταμπλούχους Ελλάδας να βελτιωθούν και επισήμανε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να φανεί ανταγωνιστικός και να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Για να βελτιωνόμαστε ως ομάδα πρέπει να παίζουμε τέτοια δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια και μόνο για αυτό το λόγο θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο στην Ευρώπη και να φανούμε ανταγωνιστικοί. Καταρχάς η έδρα της αντιπάλου μας είναι δυνατή και με κόσμο και πάντα παρουσιάζεται ισχυρή και στο ουγγρικό πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για αυτή την ομάδα. Πηγαίνουμε διαβασμένοι και θέλουμε να αντέξουμε στην πίεση που θα ασκήσει ο αντίπαλος».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας και αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF CUP και θα προσπαθήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

«Από την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής, με βάση το υλικό που έχουμε μελετήσει από τον αντίπαλό μας έχουμε καταλήξει ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Εμείς με τον προπονητή μας προσπαθούμε να οργανώσουμε ένα τρόπο παιχνιδιού για να αντιμετωπίσουμε τις αρετές τους. Έχουμε εντοπίσει κάποιες αδυναμίες και εκεί πέρα θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε εμείς. Πάντα η εικόνα που μπορεί να συναντήσεις μέσα στο γήπεδο σε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση, μπορεί να διαφέρει από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο εθνικό της πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο εμείς κρατάμε χαμηλά τον πήχη. Υπάρχει πάρα πολύ διάθεση στις τάξεις της ομάδας. Όλοι θέλουν να γίνει ένα παραπάνω βήμα στην Ευρώπη. Αυτά τα παιχνίδια, εκτός του ότι θα δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο του Ολυμπιακού να έρθει να δει την ομάδα, δίνουν χαρά και στους αθλητές. Από κει και πέρα μετά το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή στην Ουγγαρία θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε καλύτερα τις πιθανότητές μας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ