Challenge Cup : Γκεζτεπέ – ΠΑΟΚ 35-26

Challenge Cup : Γκεζτεπέ – ΠΑΟΚ 35-26

Ο ελλιπής ΠΑΟΚ πάλεψε όσο μπορούσε στην Τουρκία, αλλά ηττήθηκε με 35-26 από την Γκεζτεπέ και πλέον δυσκολεύει η πρόκρισή του στους «16» του Challenge Cup.

Η Γκεζτεπέ επιβεβαίωσε την ανώτερότητα της και επικράτησε με 35-26 του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του Challenge Cup. Οι Θεσσαλονικείς, που αγωνίστηκαν χωρίς τους Βεσελίνοβιτς και Κέζιτς, πάλεψαν όσο μπορούσαν και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση είναι πολύ λίγες.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο πρώτο πεντάλεπτο με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ (3-3). Μετά οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και πήραν προβάδισμα 7 γκολ στο 20λεπτο (16-9). Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να μειώσουν πριν το ημίχρονο χωρίς όμως επιτυχία (20-14).

Το σκηνικό έμεινε ίδιο και στο δεύτερο τριαντάλεπτο με την τούρκικη ομάδα να αυξάνει το προβάδισμα της στα 9 τέρματα (35-26) που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18:00, ωστόσο η διαφορά των 9 γκολ δεν αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Challenge Cup για τους Ασπρόμαυρους.

Γκεζτεπέ (Άντναν Όζτουρκ): Χατσίογλου, Τουζούν, Ενκ, Βούργουν, Όζμουσουλ, Κριβτσίκοφ 7, Γιάτκιν, Όρνεκ 2, Κέβιτς 6, Ναλμπάντογλου 7, Μιλάσεβιτς, Ντίρεκ 1, Βουσίσεβιτς 1, Στανόγεβιτς 3, Τσούιρεφ 8, Γίλντιζ.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 6, Παλάσκας 6, Γουργούμης, Τσίλης 5, Νικολαΐδης, Κοκώνης 1, Αποστόλου, Πετρίδης 3, Καλόμοιρος 1, Μαστορογιάννης 1, Πέγιοβιτς, Κυπραίος 1, Κολοβός 2, Κοτανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ