Ζαραβίνας: «Με πάθος απέναντι στην Κόμλο»

Ζαραβίνας: «Με πάθος απέναντι στην Κόμλο»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Αερωπό, αλλά και σε αυτό που ακολουθεί με την Κόμλο – Κρητικός: «Περιμένουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας»

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Αερωπό Εδεσσας και με 29-24 πέτυχε την τρίτη σερί νίκη του στη φετινή Handball Premier. O Γιώργος Ζαραβίνας μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε ότι η εμφάνιση της ομάδας του τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο και έδωσε το σύνθημα ενόψει της ρεβάνς με την Κόμλο (14/10, 17:00) για το EHF Cup.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε για την αναμέτρηση με την ουγγρική ομάδα και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι παίκτες του θα παλέψουν με πάθος για τη νίκη. Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο παιχνίδι είχαν ηττηθεί με 34-29 και πλέον καλούνται με τον κόσμο στο πλευρό τους να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ζαραβίνας, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παιδιών. Από εδώ και στο εξής ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής. Θεωρητικά είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα στο Ρέντη και είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούμε με μεγάλη αγωνιστικότητα και πάθος. Πρέπει να προσπαθήσουμε πρώτα για τη νίκη και θα δούμε ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού πως μπορούμε να διαχειριστούμε το σκορ του πρώτου αγώνα».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Νίκος Κρητικός, με τον άσο των Πειραιωτών να καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στη μεγάλη μάχη με την Κόμλο. «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς αφού θέλαμε να κάνουμε το «3Χ3» στο πρωτάθλημα σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Πέρα από τη νίκη είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για την Κόμλο και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και σχήματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής, στον οποίο περιμένουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ