Χάντμπολ: Αύριο η κλήρωση για τον Ολυμπιακό

Χάντμπολ: Αύριο η κλήρωση για τον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι θα μάθουν αύριο το μεσημέρι, τους αντιπάλους τους στη φάση των 32 του EHF Cup

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού πήρε μια μεγάλη πρόκριση στους 32 του EHF Cup αποκλείοντας την ουγγρική Κόμλο και οι ερυθρόλευκοι θα μάθουν αύριο το μεσημέρι τον αντίπαλο τους στην συνέχεια της διοργάνωσης. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 17-18 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς στις 24-25 του ίδιου μήνα και αν οι ερυθρόλευκοι προκριθούν, θα δώσουν το παρών στους ομίλους της διοργάνωσης.

Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η αποστολή της ομάδας του Πειραιά μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι πιθανοί αντίπαλοι των ερυθρόλευκων είναι ομάδες με πολύ μεγάλα μπάτζετ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Κίελο με μπάτζετ 9,5 εκατ. ευρώ ενώ σπουδαία ομάδα με μεγάλο μπάτζετ (έξι εκατ. ευρώ) έχει και η Φούχσε Βερολίνου η οποία είναι και η κάτοχος του τίτλου.

οι 16 ομάδες που μπαίνουν κατευθείαν στην διοργάνωση από τον 3ο γύρο, συγκαταλέγονται όλες στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας και είναι οι: Φούχσε Βερολίνου, Κίελο, Μαγδεμβούργο, Ανόβερο Μπούργκντορφ (Γερμανία), Γκρανολέρς, Λογκρόνο Λα Ριόχα, Κουένκα (Ισπανία), Ταταμπάνια, Μπάλατονφουρεντι (Ουγγαρία), Χόλστεμπρο, Γκούντμε (Δανία), Σεν Ραφαέλ (Γαλλία), Άζοτι (Πολωνία), Ραμπότνικ Μπίτολα (ΠΓΔΜ), Νέξε (Κροατία) και Μάλμε (Σουηδία).

Στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας εκτός από τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι:

Πόρτο, Μπενφίκα (Πορτογαλία), Σαφχάουζεν, Βέρνη (Ελβετία), Μπόχολτ (Βέλγιο), Κάρνιβα (Τσεχία), Άλμποργκ (Δανία), Pauc (Γαλλία), Σέλφος (Ισλανδία), Μακάμπι (Ισραήλ), Λάιονς (Ολλανδία), Ντράμεν (Νορβηγία), Κονστάντζα (Ρουμανία), Γκόρενιε (Σλοβενία), Βοιβοντίνα (Σερβία).

Πολύ δυνατές είναι οι ισπανικές ομάδες Γκρανολέρς, Λογκρόνο Λα Ριόχα και Κουένκα με τις δύο πρώτες να έχουν σημαντική εμπειρία από τα κύπελλα Ευρώπης, ενώ η τρίτη συμμετέχει για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ