Με τη Νέξε κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

Με τη Νέξε κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την κροατική Νέξε στον τρίτο γύρο του EHF Cup, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Την αντίπαλο του για τη φάση των «32» του EHF Cup έμαθε ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να κληρώνονται με τη Νέξε από την Κροατία. Η νεοσύστατη ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τρίτο γύρο του EHF Cup, μετά τη μεγάλη ανατροπή επί της Κόμλο στο κλειστό του Ρέντη όπου επικράτησε με 27-22 αποκλείοντας τους Ούγγρους που είχαν επικρατήσει στην έδρα τους με 34-29 (μέτρησαν τα εκτός έδρας γκολ).

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι και σήμερα έμαθαν τον επόμενο αντίπαλό τους στη διοργάνωση που θα είναι η πολύ ισχυρή ομάδα από την Κροατία. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα θα υποδεχτούν στο πρώτο παιχνίδι τη Νέξε στο Μελίνα Μερκούρη κι εν συνεχεία θα πάνε στην πόλη Νάσιτσε για τη ρεβάνς.

Όσον αφορά την αντίπαλο των Πειραιωτών πρόκειται για μια παραδοσιακή δύναμη του κροατικού χάντμπολ, η οποία πέρσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου κι αποκλείστηκε δύσκολα από την μετέπειτα νικήτρια του EHF Cup, τη γερμανική Φούκσε Μπερλίν. Σαφώς και ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο και αναμφίβολα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του στο πρώτο ματς προκειμένου να πάει με ένα προβάδισμα πρόκρισης στην Κροατία για τον επαναληπτικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ