Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέινα στο παιχνίδι με τον Φοίβο Συκεών

Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέινα στο παιχνίδι με τον Φοίβο Συκεών

Ο Ισπανός αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στους προσαγωγούς από το ματς με την Κόμλο και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (17/10) παιχνίδι με τον Φοίβο, για την 4η στροφή της Handball Premier.

Ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Κόμλο στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι με τον Φοίβο Συκεών, για την 4η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη στις 18:00 θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με στόχο την 4η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Στον αυριανό αγώνα ο Γιώργος Ζαραβίνας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φελίπε Ρέινα, ο οποίος αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στους προσαγωγούς από το ματς με την Κόμλο.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά το ματς με τον Φοίβο Συκεών θα ακολουθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος για την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ενόψει το Euro 2020.

Ο Πέταρ Μπούμπαλο μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έδωσε το σύνθημα για τη νίκη ενόψει του παιχνιδιού με τον Φοίβο: «Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το έχει αποδείξει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε αφήσει πίσω μας την πρόκριση επί της Κόμλο και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα».

Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ