Challenge Cup : ΠΑΟΚ – Γκέζτεπε 29-28

Challenge Cup : ΠΑΟΚ – Γκέζτεπε 29-28

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Πέγιοβιτς, νίκησε αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει τη διαφορά κόντρα στην τουρκική Γκέζτεπε κι έτσι αποκλείσθηκε από τη συνέχεια του Challenge Cup.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε, σήμερα, την τουρκική Γκέζτεπε με 29-28 στο πλαίσιο του Challenge Cup, για τη φάση των «32», αλλά η διαφορά του πρώτου ματς δεν καλύφθηκε κι έτσι αποκλείσθηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά των 9 τερμάτων αλλά ο Πέγιοβιτς τραυματίσθηκε στο γόνατο κατά τον πρώτο αγώνα κι έτσι η αποστολή τους έγινε ακόμα δυσκολότερη.

Οι Τούρκοι που ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι μιας και το ματς έγινε στη χώρα τους, προηγήθηκαν με 0-2 αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και έφτασαν στο +3 (10-7). Στο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς είχαν το προβάδισμα με 15-12.

Η διαφορά έφτασε, στο δεύτερο μέρος, και στα τέσσερα γκολ (20-16) αλλά η Γκέζτεπε πέρασε μπροστά χάρη σ’ ένα σερί 7-0 (20-23). Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία λέξη του και, στο 56ο λεπτό, το σκορ ήταν ισόπαλο (26-26). Τα δύο γκολ του Κοκώνη κι αυτό του Καλόμοιρου διαμόρφωσαν το τελικό 29-28.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ