Δούκας – ΠΑΟΚ 25-24

Δούκας – ΠΑΟΚ 25-24

Με buzzer beater του Χρήστου Κεδέρη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ο Δούκας επικράτησε του ΠΑΟΚ (25-24) για την πέμπτη αγωνιστική της Handball Premier αναγκάζοντάς τον στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Μόνοι αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier, παραμένουν πλέον οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Δούκα την Κυρικαή (04/11) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη μπορεί είχε σε πολλά σημεία τον έλεγχο του αγώνα όμως ο Δούκας ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη.

Οι Ασπρόμαυροι είχαν το πλεονέκτημα και την μπάλα στην τελευταία επίθεση, ο Κεδέρης όμως έκλεψε, βρήκε στην κόντρα και σημείωσε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με 4-2 μετά από γκολ του Ντούνη. Με τέρματα των Μωραΐτη και Μπούνα πήραν και προβάδισμα τριών γκολ (8-5) όμως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ισοφάρισε σε 9-9 με επιμέρους σκορ 1-4! Οι Γιόσμου και Τζόνο ήταν οι «δράστες», ενώ ο Αραμπατζής έβαλε σε θέση οδηγού τον Δικέφαλο με 9-10 στο 25ο λεπτό.

Το μομέντουμ άλλαξε εντελώς, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται και με 9-12 στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κεδέρης μείωσε προσωρινά αλλά ο Κυπραίος διαμόρφωσε το 10-13 του πρώτου ημιχρόνου. Ο Δούκας προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσει και το κατάφερε ισοφαρίζοντας σε 14-14 με τον Κεδέρη στα πρώτα πέντε λεπτά της επανάληψης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κρατούσε τη διαφορά δύο γκολ, με τον Δούκα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και πάλι 19-19 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζιβούλοβιτς.

Ο Δούκας πήρε και το προβάδισμα με 22-21 με γκολ του Ντούνη στο 54ο λεπτό. Ο Παλάσκας ισοφάρισε σε 22-22 με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στη συνέχεια σώμα με σώμα.  Ο ΠΑΟΚ πέρασε και πάλι μπροστά (23-24) με τον Μαστορονιάννη, 1:50 πριν το τέλος του αγώνα. Ο Πολύδωρος ισοφάρισε σε 24-24 ενώ ο Κεδέρης με γκολ στην κόντρα διαμόρφωσε το τελικό 25-24!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ