Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο Άργος για το «6 στα 6»

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο Άργος για το «6 στα 6»

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 αγωνίζονται στο Αργος απέναντι στον Διομήδη, για τη 6η αγωνιστική της Handball Premier.

Στο Αργος απέναντι στον τοπικό Διομήδη δοκιμάζεται το απόγευμα του Σαββάτου (18:00) ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα να ψάχνει την 6η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και στο τάραφλεξ.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διάθεσή του όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης. Μετά το ματς με τον Διομήδη ακολουθεί το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την ΑΕΚ (13/11) για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, ενώ την Κυριακή (18/11) οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αναμετρηθούν με την Νεξέ για το ΕHF Cup.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την αναμέτρηση με τον Διομήδη και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι η ομάδα του αγωνίζεται σε μία πολύ δύσκολη έδρα: «Πάμε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας μετά τη διακοπή που μεσολάβησε. Στόχος μας είναι η νίκη και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να βρούμε ρυθμό, ενόψει των δυνατών αγώνων που έρχονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ