Ολυμπιακός – Νέξε 22-25

Ολυμπιακός – Νέξε 22-25

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός για 25 λεπτά αλλά οι εμπειρία της Νέξε μέτρησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και έφερε το παιχνίδι στο 22-25. Πλέον οι Ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα για ανατροπή στην ρεβάνς της Κροατίας.

Μπορεί εξ αρχής τα πράγμα να ήταν δύσκολα για τον Ολυμπιακό με την εμπειρία και το μπάτζετ της Νέξε να της δίνουν πολύ ισχυρό προβάδισμα, αλλά μόνο έτσι δεν εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Οι ερυθρόλευκοι με όπλο την εξαιρετική άμυνα κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης και να συμβαδίζει στο σκορ με τους Κροάτες.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μην είναι αυτοί που κυνηγάνε στο σκορ μιας που η ροή του αγώνα έφερνε τον Ολυμπιακό μπροστά με ένα γκολ και τη Νέξε να απαντάει ισοφαρίζοντας στην επόμενη ευκαιρία της. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στις λεπτομέρειες στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός γκολ (14-13).

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και με τους Κρητικό, Τσίλη και Ρέινα κατάφερε να πάρει προβάδισμα και πάλι. Οι φιλοξενούμενοι δυνάμωσαν πολύ την άμυνα τους από το 45ο λεπτό και μετά, ιδιαίτερα όταν η μπάλα πήγαινε στον Ρέινα, βγάζοντας έτσι τον Ισπανό έξω από το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο 19-19 4 λεπτά πριν το φινάλε, αλλά σε εκείνο το σημείο οι εμπειρία της Νέξε μίλησε. Οι Κροάτες με συνεχείς επιτυχημένες άμυνες και ψυχραιμία στην τελική ενέργεια ξέφυγε και κατάφερε να χτίσει μια διαφορά που της δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «16» του EHF Cup. Το 22-25 κάνει πολύ δύσκολη την δουλειά των ερυθρόλευκων στη ρεβάνς της Κροατίας, αλλά το σημερινό παιχνίδι απέδειξε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ονειρεύεται.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ