Ολυμπιακός: Με απουσίες στην Κροατία, αλλά με πίστη για την ανατροπή

Ολυμπιακός: Με απουσίες στην Κροατία, αλλά με πίστη για την ανατροπή

Οι Ερυθρόλευκοι την Παρασκευή θα αναχωρήσουν για την Κροατία για τη ρεβάνς με τη Νέξε, έχοντας στόχο την πρόκριση στους «16» του EHF Cup - Εκτός αποστολής οι Σανίκης, Λιάπης, Στούμπης και Παπαδόπουλος.

Την προηγούμενη Κυριακή η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού τα έδωσε όλα απέναντι στη Νέξε, αλλά ηττήθηκε στα σημεία με 25-22 και πλέον πηγαίνει στην Κροατία για να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την ολική ανατροπή και την πρόκριση στους «16» του EHF Cup.

Οι Ερυθρόλευκοι το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσουν για την Κροατία, όπου το βράδυ του Σαββάτου (20:00) θα αντιμετωπίσουν τη Νέξε στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «32» της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν αεροπορικώς μέχρι το Βελιγράδι και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Νάσιτσε της Κροατίας. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα για να πάρει την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά και σκορ μεγαλύτερο από του πρώτου αγώνα ή με τέσσερα γκολ διαφορά και οποιοδήποτε σκορ.

Στον επαναληπτικό με την κροατική ομάδα ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γρηγόρη Σανίκη, Νικόλα Λιάπη, αλλά και οι Παναγιώτης Στούμπης και Αργύρης Παπαδόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ