Στην Κροατία για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Στην Κροατία για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο Νάσιτσε της Κροατίας, όπου το βράδυ του Σαββάτου (24/11, 20:00) θα αντιμετωπίσουν τη Νέξε, για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «32» του EHF Cup.

Με προβλήματα, αλλά με πίστη για την ανατροπή ταξίδεψε στην Κροατία η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι το πρωί της Παρασκευής ταξίδεψαν αεροπορικώς στο Βελιγράδι και από εκεί μετέβησαν οδικώς στο Νάσιτσε της Κροατίας, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν τη Νέξε, για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «32» του EHF Cup. Στο πρώτο παιχνίδι οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 25-22 και πλέον είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν αυτοί την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Για να τα καταφέρουν πρέπει να κερδίσουν με τρία γκολ διαφορά και σκορ μεγαλύτερο από του πρώτου αγώνα ή με τέσσερα γκολ διαφορά και οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού με 25-22, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Το έργο των Ερυθρόλευκων θα είναι πολύ δύσκολο, αφενός λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, αφετέρου λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών. Οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στην Κροατία χωρίς τους τραυματίες Γρηγόρη Σανίκη, Νικόλα Λιάπη, Παναγιώτη Στούμπη και Αργύρη Παπαδόπουλο, με τις απουσίες να προκαλούν πονοκέφαλο στον Γιώργο Ζαραβίνα. Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αντώνης Κόντης Μάρκος Τερλέσκι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας μιλώντας ενόψει της ρεβάνς ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και πιο καλοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του αντιπάλου μας αλλά θέλουμε και στο δεύτερο παιχνίδι να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Ο Δημήτρης Τζηράς από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παρ’ ότι η Νέξε έχει το προβάδισμα εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε γιατί είναι μεγάλο το διακύβευμα της πρόκρισης στους «16» του EHF Cup».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ