Διομήδης Άργους – ΑΕΚ 22-22

Διομήδης Άργους – ΑΕΚ 22-22

Η ΑΕΚ έμεινε αήττητη στην handball premier καθώς το γκολ του Μπάλαζ 1,5 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα απέτρεψε την ήττα από τον Διομήδη Άργους.

Αήττητη μετά και από την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Διομήδη Άργους για την 8η αγωνιστική της handball premier έμεινε η ΑΕΚ, καθώς ήρθε ισόπαλη με 22-22 με το γκολ του Μπάλαζ 1,5 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα.

Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο πρώτο ημίχρονο το οποίο είχε χαρακτήρα ντέρμπι, με τον Διομήδη να προηγείται με 5-3 στο ξεκίνημα. Ωστόσο, η Ένωση με ένα μικρό σερί 4-1 προηγήθηκε με 6-7 με τον Αλβανό για να ισοφαρίσει σε 7-7 ο Τότος. Ισόπαλο ήταν το σκορ και στο ημίχρονο ( με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το ταμπλό να γράφει 10-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διομήδης με γκολ του Χερουβείμ προηγήθηκε με 13-11, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Γραμματικου έβρισκε επιθετικές λύσεις με τον Σλοβάκο Μπάλαζ προηγήθηκε με 14-15, ενώ με γκολ του Μπάγιου στην κόντρα η ΑΕΚ έφτασε στο 14-16 δείχνοντας να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ΑΕΚ μπήκε προηγούμενη με 18-17 αλλά οι επιθετικές εμπνεύσεις του Σπύρου Χερουβείμ έδωσε στην ομάδα του Άργους το προβάδισμα με 21-20 τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Μυλωνάς ισοφάρισε σε 21-21 για την ΑΕΚ με τον Χερουβείμ να δίνει πάλι προβάδισμα στην ομάδα του Άργους για το 22-21 δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Μπάλαζ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το 22-22 που ήταν και το τελικό σκορ αφού ο Ζλατάνος έβγαλε τετ α τετ του Μπάγιου πέντε δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ