Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 21-16

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 21-16

Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με τους Ερυθρόλευκους να κυριαρχούν απόλυτα στο Μελίνα Μερκούρη και να παίρνουν τη νίκη με 21-16.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν με 21-16.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας με τη βοήθεια των οπαδών τους επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους, παρέμειναν αήττητοι και πέτυχαν την 8η νίκη τους στη φετινή σεζόν. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν κέρδισε η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ήταν αυτό με την ΑΕΚ, στο οποίο η Ενωση ισοφάρισε σε νεκρό χρόνο σε 23-23 με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είδε τον Κώστα Τσιλιμπάρη να πραγματοποιεί μια ακόμα φανταστική εμφάνιση, ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Λέμος, Κρητικός και Ρέινα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σημερινό παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Σανίκης, ο οποίος ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Η απουσία του, πάντως, δεν κόστισε στους Πειραιώτες, οι οποίοι πανηγύρισαν μια πολύ σπουδαία νίκη και στρογγυλοκάθισαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εδειξε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από την αρχή τις… άγριες διαθέσεις του. Οι Ερυθρόλευκοι με τα τέρματα των Κρητικού, Τζηρά και Τσίλη προηγήθηκαν με 3-0, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 3-1 με τον Παλάσκα. Οι γηπεδούχοι με δεύτερο 3-0 σερί έκαναν το 6-1, ενώ λίγο αργότερα προηγήθηκαν με 9-4. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ψαλιδίσει τη διαφορά στους 4 (10-6). Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα και στο δεύτερο μέρος, με τους Πειραιώτες να μετατρέπουν το 10-6 του ημιχρόνου σε 16-9. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, έκαναν συντήρηση δυνάμεων και έφτασαν στο τελικό 21-16.

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 6-1, 6-2, 8-2, 9-5, 10-6 (ημ.), 11-7, 15-9, 16-10, 17-11, 19-12, 21-16

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Μάνθος, Κρητικός 3, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης 2, Λέμος 6, Ρέινα 1. Ασβεστάς, Κανδύλας 1, Σανίκης, Μπούμπαλο 1, Κόντης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος, Δεληχρήστος, Τσίλης 5

ΠΑΟΚ: Κοτανίδης, Αραμπατζής, Παλάσκας 2, Ντζόνο 3, Τσεσμετζίδης, Κοκώνης 1, Τάσκοβιτς 1, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Νικολαϊδης, Κωστακίδης 5, Λοϊζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος 1, Δελιάς, Γιοσμού 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ