Ήττα της Εθνικής Ανδρών στο διεθνές τουρνουά «Continental Cup»

Ήττα της Εθνικής Ανδρών στο διεθνές τουρνουά «Continental Cup»

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τον έλεγχο έως και το 33’ όταν και προηγήθηκε 12-13 με τον Μωραΐτη, αλλά στο υπόλοιπο του ματς δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε 11-10 και ένα κακό δεύτερο μέρος με επιμέρους σκορ 8-17 η εθνική μας ομάδα χάντμπολ των ανδρών έχασε 27-19 από το Μπαχρέιν στο πρώτο της ματς για το δυνατό διεθνές τουρνουά «Continental Cup».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τον έλεγχο έως και το 33’ όταν και προηγήθηκε 12-13 με τον Μωραΐτη, αλλά στην συνέχεια δέχθηκε ένα σερί 5-0 και η ομάδα του Μπαχρέιν ξέφυγε με 17-13 στο 40’ και κατάφερε να διατηρήσει στην συνέχεια την διαφορά, έχοντας την πρωτοπορία έως το φινάλε. Αύριο (6/1) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις 16:00 στο Ίνσμπρουκ την διοργανώτρια Αυστρία.

Για τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Αρβανίτη είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα ενόψει των δύο επίσημων υποχρεώσεις με την Τουρκία τον Απρίλιο για τα προκριματικά του EURO 2020. Αυστρία και Μπαχρέιν βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 10-27/1 σε Δανία και Γερμανία.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Τσιλιμπάρης, Τσίλης 2, Τζηράς 8, Αραπακόπουλος, Κανδύλας 1, Κρητικός 1, Ζαμπούνης, Μπάγιος 1, Παπαδιονυσίου 1, Μυλωνάς 1, Ζλατάνος, Μωραΐτης 2, Μάλλιος 1, Ηλιόπουλος 1, Πασσιάς, Μπασμαλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ