Ολυμπιακός – Πυλαία 39-22

Ολυμπιακός – Πυλαία 39-22

Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν εύκολα με 39-22 την Πυλαία, για την 12η αγωνιστική της Handball Premier και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακάθεκτη συνεχίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να διαλύουν με 39-22 την Πυλαία, για την 12η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα και έφτασαν εύκολα στην 11η νίκη τους σε 12 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα (1 ισοπαλία). Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα κυριάρχησαν απόλυτα στο τάραφλεξ του Μελίνα Μερκούη και ξεκίνησαν εντυπωσιακά το 2019. Οι πρωταθλητές παρέμειναν αήττητοι, πρόσθεσαν άλλους δύο βαθμούς στη φετινή συγκομιδή τους και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό και προηγήθηκαν με 2-1. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν ρυθμό και με ένα σερί 8-0 προηγήθηκαν με 9-2. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους Πειραιώτες στο +12 (21-9). Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν σοβαροί, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από την Πυλαία και έφτασαν εύκολα στο 39-22 και στην 11η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα πεντάλεπτα: 4-2, 8-2, 11-3, 15-5, 17-6, 21-9 (ημχ.), 24-11, 29-12, 31-14, 34-16, 37-20, 39-22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζαραβίνας): Μάνθος, Κρητικός 4, Τζηράς 10, Καραμπουρνιώτης 1, Λέμος 4, Ρέινα 5, Τερλέτσκι, Κανδύλας 1, Σανίκης 4, Μπούμπαλο 5, Κόντης 3, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 1, Χάλαρης 1, Τσίλης.

ΠΥΛΑΙΑ (Γούσιος): Ζαφείρης 3, Σαράφης 3, Τσόχας 2, Ψωμαθιανός 1, Ελέτα 2, Κουκμίσης 2, Γιαννακίδης, Καραπαναγιωτίδης, Αποστολίδης, Τσαναξίδης, Καλόμοιρος 3, Πετρίδης, Καβουσανάκης 2, Παπαγεωργίου 3, Αλατσατιάνος 1, Μπάτζιος.

Δίλεπτα: 5-5, Πέναλτι: 5/5-4/5

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας μετά τη νίκη επί της Πυλαίας ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και την προσπάθεια των παιδιών. Σεβαστήκαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του και προσπαθήσαμε να βάλουμε υψηλό ρυθμό. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά αφού ακολουθούν πολύ δυνατά παιχνίδια».

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης από την πλευρά του δήλωσε: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους παίκτες και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ερχόμασταν από ένα διάστημα απραξίας όμως καταφέραμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ήταν ένα ματς που ελέγξαμε από την αρχή  και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια που θα έχουμε στο πρωτάθλημα και κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ