Ζαραβίνας: «Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για το διπλό»

Ζαραβίνας: «Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για το διπλό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 32-24 του ΠΑΟΚ και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας ήταν αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στον πρώτο ημιτελικό. Ωστόσο ο προπονητής των ερυθρόλευκων τόνισε ότι οι Πειραιώτες, παρά τη διαφορά των 8 τερμάτων, θα πάνε στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

«Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά στο επιθετικό κομμάτι. Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε την άμυνα του ΠΑΟΚ. Η πραγματικότητα είναι ότι είχαμε πολλούς εύστοχους παίκτες στην περιφέρεια. Στην άμυνά μας είχαμε κάποια προβλήματα και ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ με 16 γκολ όπως έγινε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Επειδή γνωρίζουμε από τέτοια παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει καθόλου η διαφορά των γκολ. Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη και θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό».

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, Κώστας Τσιλιμπάρης, ήταν επίσης ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και όπως και ο προπονητής του, υποστήριξε ότι στόχος για τη ρεβάνς είναι η νίκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσιλιμπάρης: «Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας σε γενικές γραμμές ήταν περισσότερο από ικανοποιητική. Πάλι ωστόσο κάναμε κάποια λάθη, ατομικά τα οποία στην προπόνηση προσπαθούμε να τα περιορίσουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μας επέτρεψε να πάρουμε μια διαφορά ακόμα πιο ξεκάθαρη για τον επαναληπτικό, όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, νομίζω ότι τα 8 γκολ είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε από το σημερινό παιχνίδι. Μεσολαβεί το παιχνίδι με την ομάδα της Έδεσσας και αφού πάρουμε τη νίκη, θα καταστρώσουμε το πλάνο μας για τον επαναληπτικό όπου ξεκάθαρα θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για το διπλό, γιατί είναι και μια πρόβα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος, εκτός από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ