ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Γιάκομπσεν

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Γιάκομπσεν

Ο Δανός αριστερός ίντερ επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ενωση για ένα ακόμα χρόνο.

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ! Η Ενωση το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Δανό αριστερό ίντερ, Λαρς Γιάκομπσεν, ο οποίος ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2020!

Ο 32χρονος άσος αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη Ρεν, με τους Κιτρινόμαυρους να βρίσκουν τη χρυσή τομή με τη γαλλική ομάδα και να επεκτείνουν για ένα ακόμα χρόνο τη συνεργασία τους με τον έμπειρο αθλητή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον αθλητή της ομάδας χάντμπολ, Λαρς Γιάκομπσεν για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν!

Ο εκ των κορυφαίων ξένων χειροσφαιριστών που έχουν περάσει από τη χώρα μας, θα συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας μας και την περίοδο 2019-2020, με στόχο την κατάκτηση όλων των τίτλων που διεκδικεί η ομάδα.

Ο Δανός αριστερός ίντερ σε μόλις 6 μήνες παρουσίας στην ομάδα μας, έχει συμμετάσχει σε 20 αγώνες και έχει επιτύχει 79 τέρματα.

Ο Λαρς Γιάκομπσεν αποδέχθηκε άμεσα την πρόταση ανανέωσης που του έγινε και σηματοδοτεί το δρόμο των επιτυχιών, φορώντας για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο ακόμη τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό στο στήθος.

Λαρς, σου ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και μακροημέρευση στην ομάδα μας»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ