Ανακοίνωσε Μούγιτς ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Μούγιτς ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 27χρονο άσο, ο οποίος έχει παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό ίντερ όσο και ως πλέι μέικερ.

Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας το απόγευμα της Παρασκευής ανακοίνωσαν την προσθήκη του Τζούρο Μούγιτς, ο οποίος έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Γερμανία και Ιταλία.

Ο 27χρονος άσος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έκανε προπονήσεις με τους Ερυθρόλευκους και δοκιμαζόταν από τον Γιώργο Ζαραβίνα, αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Ελληνα τεχνικό, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό ίντερ όσο και ως πλέι μέικερ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Τζούρο Μούγιτς ανέφερε: «Είμαι  πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί και δουλεύει επαγγελματικά και αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Θα δώσω όλο μου το «είναι» για την ομάδα προκειμένου να κατακτήσουμε τους δυο εγχώριους τίτλους».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μούγιτς γνωρίζει πολύ καλά και το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του Διομήδη Αργους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τζούρο Μούγιτς. Ο Έλληνας αθλητής είναι γεννημένος στις 1/6/1992 και αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και πλέι μέικερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ