Ολυμπιακός – Δράμα 38-12

Ολυμπιακός – Δράμα 38-12

Οι Ερυθρόλευκοι διέλυσαν με 38-12 την Δράμα και πέτυχαν την 15η νίκη τους σε 16 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Την αήττητη πορεία της στη φετινή Handball Premier συνέχισε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής υποδέχθηκαν την Δράμα στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και επικράτησαν εύκολα με 38-12.

Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα έκαναν… πάρτι και πέτυχαν την 15η νίκη τους σε 16 ματς στο φετινό πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα η μοναδική απώλεια για τους νταμπλούχους Ελλάδας ήταν η ισοπαλία στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα της Δράμας δεν αγωνίστηκε ο Γρηγόρης Σανίκης, λόγω ίωσης ενώ το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Τζούρο Μούγιτς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7.

Εξαιρετική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό πραγματοποίησαν οι Μπούμπαλο και Τζηράς, οι οποίοι πέτυχαν από επτά γκολ, ενώ τέσσερα πέτυχε ο Χάλαρης και από τρία οι Ρέινα και Κρητικός. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Καφαντάρης και Τουνκγελίδης, οι οποίοι σκόραραν από τρία γκολ.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν γρήγορα με 5-2. Οσο πέρναγε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τους Πειραιώτες στο +13 (18-5). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα να φτάνουν στο +20 (29-9). Το τελικό 38-12 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσανίνος 2, Κρητικός 3, Τζηράς 7, Καραμπουρνιώτης 1, Λέμος, Μούγιτς 2, Ρέινα 3, Τερλέτσκι, Κανδύλας 2, Μπούμπαλο 7, Κόντης 2, Λιάπης 2, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 3, Χάλαρης 4.

ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Μπέτζιος, Καφαντάρης 3, Γουργούμης, Χαϊτίδης 1, Αλμπάνης, Κουρουτζίδης, Τουνγκελίδης 3, Τσιτσίγκος 2, Ντράσκιτς 2, Ιακωβίδης 1, Κουρτίδης, Θωμίδης, Δεμερτζίδης, Στερατηγέλης, Παπάζογλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα και προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ψηλά τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη στις οικογένειες των θυμάτων της Θύρας 7, που έφυγαν από κοντά μας πριν από 38 χρόνια».

Από την πλευρά του ο Τζούρο Μούγιτς ανέφερε:  «Ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε πράγματα για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.  Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι και αυτό μας έδωσε μια εύκολη νίκη.  Έπαιξαν όλα τα παιδιά και δοκιμάσαμε κάποια καινούργια πράγματα που μας βγήκαν. Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς αφού κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ