ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 19-24

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 19-24

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν αέρας από την έδρα του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 19-24 αγκαλιάζοντας την πρώτη θέση της κανονικής διάρκεια της handball premier,

Στα χαρτιά το παιχνίδι  ήταν ντέρμπι. Θα ήταν αυτό το ματς που θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ωστόσο η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν ήταν σε καμία περίπτωση ανταγωνιστική, καθώς οι Ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους και επικράτησαν με 24-19.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του και  με τα γκολ των Λέμος και Αραπακόπουλου να προηγηθεί με 4-1. Παρόλο αυτά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διατηρηθεί σε επαφή με το σκορ χάρη στα πέναλτι του Καραγκιοζόπουλου αλλά ο Τζηράς με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το 3-7 στο 14ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, η λογική του παιχνιδιού δεν άλλαξε με την διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες να μένει σε αυτά τα επίπεδα μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, το οποίο έληξε με 13-8 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε το ίδιο αποφασισμένος και έχοντας ως όπλο την εξαιρετική του άμυνα κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά σε μεγαλύτερα επίπεδα (10-18 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζήρα).

Μετά από αυτό σημείο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει την διαφορά με την πάροδο του χρόνου, χωρίς όμως να μπορέσει να μπει και πάλι στην διεκδίκηση του αγώνα. ‘Ετσι, ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής και αγκάλιασε την πρώτη θέση, καθώς πλέον πρέπει να αυτοκτονήσει στα επόμενα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ