MVP ο Τζηράς: «Κερδίσαμε με εμφατικό τρόπο»

MVP ο Τζηράς: «Κερδίσαμε με εμφατικό τρόπο»

Ο MVP του τελικού, Δημήτρης Τζηράς, τόνισε ότι οι Πειραιώτες κέρδισαν με εμφατικό τρόπο την ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ηταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αυτός που σήκωσε στις πλάτες του τους Ερυθρόλευκους και τους οδήγησε στη νίκη με 23-13 και μαζί στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τζηρά, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό με την Ενωση και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

Ο διεθνής άσος μετά την παραλαβή του βραβείου του τόνισε ότι οι Πειραιώτες κέρδισαν με εμφατικό τρόπο και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ. «Κάναμε το «3Χ3» στις κατακτήσεις τίτλων. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις σε ένα τελικό με τόσο εμφατικό τρόπο. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο που παλεύουν κάθε μέρα για αυτή την ομάδα και ελπίζω στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε δουλέψει σκληρά αυτή τη σεζόν. Ο μόνος μας στόχος είναι το νταμπλ πλέον. Οι ατομικές διακρίσεις αν δεν συνοδεύονται από τίτλους δεν έχουν σημασίας. Αφιερώνω τη διάκριση αυτή στην οικογένειά μου που με στηρίζει καθημερινά και σε όλη την ομάδα», ανέφερε χαρακτηρριστικά.

Από την πλευρά του ο πορτιέρο του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιλιμπάρης, ανέφερε:  «Η μάχη που έδωσε η ομάδα σήμερα πραγματικά ξεπερνάει κάθε προσωπική μου προσδοκία. Εμφανίστηκαν στο γήπεδο 16 άνδρες που δεν άφησαν την παραμικρή σκέψη στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να συμβεί κάτι διαφορετικό. Το ματς ενώ τελείωσε στο 60ο λεπτό, στην ουσία είχε τελειώσει νωρίτερα αφού και οι ίδιοι οι αντίπαλοί μας είχαν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούν να πάρουν τίποτα καλύτερο σήμερα από αυτό που έδειξε το τελικό σκορ του πίνακα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ