Τσάλεντζ Καπ: Στην Πορτογαλία για το πρώτο βήμα η ΑΕΚ

Τσάλεντζ Καπ: Στην Πορτογαλία για το πρώτο βήμα η ΑΕΚ

Η Ενωση το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την Μαδέιρα στην Πορτογαλία για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ.

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Μαδέιρα βρίσκεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ταξιδέψει στην Ιβηρική Χερσόνησο, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ενώ ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (14:00).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ είχε παίξει και την περσινή σεζόν με την Μαδέιρα στα ημιτελικά του θεσμού. Η Ενωση είχε κερδίσει με 29-21 στην Πορτογαλία και μετά από το 23-23 του δεύτερου αγώνα προκρίθηκε στον τελικό! Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νταρσουλάντ και τον Γεωργιάδη που είναι τραυματίες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σουηδοί Κάνμπρο και Κλίκο, ενώ στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών κοντράρονται η ρωσική Νέβα και η ρουμανική CSM Βουκουρεστίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ