ΑΕΚ: Ελεύθερη είσοδος στη ρεβάνς με τη Μαδέιρα

ΑΕΚ: Ελεύθερη είσοδος στη ρεβάνς με τη Μαδέιρα

Κάλεσμα στον κόσμο της να σταθεί δίπλα στην ομάδα χάντμπολ στη μάχη με την Μαδέιρα απηύθυνε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Τον κόσμο δίπλα της στη μεγάλη μάχη που θα δώσει με την Μαδέιρα για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ θέλει η ΑΕΚ, με τη διοίκηση της Ενωσης να βάζει ελεύθερη είσοδο στον αγώνα του Μεγάλου Σαββάτου με τους Πορτογάλους.

Οι Κιτρινόμαυροι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ιβηρική Χερσόνησο ηττήθηκαν με 27-22 και πλέον έχοντας τη βοήθεια των οπαδών τους θα προσπαθήσουν να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η είσοδος στον αγώνα με τους Πορτογάλος θα είναι ελεύθερη, με τον κόσμο της ΑΕΚ να ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών». Το παιχνίδι, όπως προαναφέραμε, θα γίνει το Μ. Σάββατο και θα ξεκινήσει στις 16:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

Η ΑΕΚ έδωσε μία σκληρή “μάχη” στην Πορτογαλία κόντρα στην Madeira SAD Andebol και το 27-22 του πρώτου Ημιτελικού διατηρεί ολοζώντανες τις ελπίδες για τον επαναληπτικό της Αθήνας που ορίστηκε για το Μ. Σάββατο (27/04) στις 16:00.

Η ΑΕΚ αντιλαμβανόμενη το ιδιαίτερο της ημέρας, ανακοινώνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στον ιστορικό ευρωπαϊκό ημιτελικό κόντρα στην πορτογαλική Madeira και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρών”.

Η Ιστορία της ΑΕΚ χρειάζεται ΕΣΕΝΑ!

ΕΣΕΝΑ που καλείσαι το Μ. Σάββατο στις 16:00 να γεμίσεις το “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ!

ΕΣΕΝΑ που με τη φωνή σου και μόνο μπορείς να στείλεις την ΑΕΚ σε δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό Τελικό, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλη ελληνική ομάδα!

ΕΣΕΝΑ που θα τα αφήσεις όλα για δύο ώρες και θα σταθείς στο πλευρό των αθλητών μας!

Το Μ. Σάββατο έλα στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” να γράψουμε ιστορία! Το πρώτο γκολ το βάζεις ΕΣΥ! Στήριξε την ΑΕΚ να φέρει το Ευρωπαϊκό Τρόπαιο στην Νέα Φιλαδέλφεια!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ