AEK: Με τον κόσμο της για την ανατροπή-πρόκριση!

AEK: Με τον κόσμο της για την ανατροπή-πρόκριση!

Η Ενωση το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Μαδέιρα, με στόχο να ανατρέψει το 27-22 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ.

Όλα για όλα θα τα παίξει η ΑΕΚ στον επαναληπτικό με την Μαδέιρα, προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη πρόκρισης στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ.

Οι Κιτρινόμαυροι το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στις 16:00 θα υποδεχθούν την Μαδέιρα στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό του 27-22 και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς.

Η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Πορτογαλία είχε ηττηθεί με 27-22 και πλέον για να πάρει την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσει με έξι γκολ διαφορά ή πέντε, εφόσον η Μαδέιρα σκοράρει λιγότερα από 22 τέρματα.

Το έργο της Ενωσης θα είναι δύσκολο, αλλά οι Κιτρινόμαυροι θα παλέψουν μέχρι τέλους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει πως η είσοδος θα είναι δωρεάν, γεγονός που αναμένεται να γεμίσει τις οι εξέδρες της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης».

O Βραζάλιτσα στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, ανέφερε: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Σταθήκαμε τυχεροί που χάσαμε με πέντε γκολ γιατί παίξαμε άσχημα στο πρώτο ματς. Σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από πέρσι που την αντιμετωπίσαμε πάλι στα ημιτελικά, αλλά και εμείς επίσης είμαστε καλύτεροι. Στην έδρα μας με τους οπαδούς μας δεν έχουν πιθανότητα. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ