ΑΕΚ-Μαδέιρα 22-30

ΑΕΚ-Μαδέιρα 22-30

Η ΑΕΚ πάλεψε κόντρα στην Μαδέιρα αλλά γνώρισε εντός έδρας ήττα με 30-22 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Challenge Cup.

Η ΑΕΚ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο τελικό του Challenge Cup, καθώς ηττήθηκε και στον δεύτερο ημιτελικό από την Μαδέιρα με 30-22.Ανώτεροι από την αρχή της αναμέτρησης οι Πορτογάλοι, οι οποίοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και δεν βρέθηκαν πότε να κυνηγάνε στο σκορ.

Πάντως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το σοκαριστικό συμβάν με πρωταγωνιστή Ελέντι Σεμέδο της Μαδέιρα, ο οποίος έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε και έμεινε αναίσθητος για μερικά λεπτά προκαλώντας αγωνία σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

Στα του ματς η Μαδέιρα επέβαλλε τον ρυθμό της από την αρχή της αναμέτρηση παίρνοντας στα πρώτα λεπτά ένα σημαντικό προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (7-3), αναγκάζοντας τον προπονητή της Ένωσης να πάρει τάιμ-άουτ. Ωστόσο αυτό δεν άλλαξε πολλά στην εικόνα του ματς καθώς οι παίκτες του Γραμματικού δεν μπόρεσαν να επιτεθούν ορθολογικά, ενώ από την άλλη πλευρά οι Πορτογάλοι συνέχιζαν τον καλό τους ρυθμό στην επίθεση. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ έμεινε κοντά μέχρι το ημίχρονο, καθώς ήταν πίσω στο σκορ με 13-9.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, η Μαδέιρα συνέχιζε να έχει τον έλεγχο του ρυθμού και με πολύ καλή παρουσία και στις δυο πλευρές του παρκέ, ανέβαζε και άλλο την υπέρ της διαφορά. Ο Σάντος με ωραία προσπάθεια έκανε το 21-13 και κάπου εκεί το παιχνίδι ξέφυγε για την Ένωση.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία, με την Μαδέιρα να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να κρατάει την διαφορά σταθερά στα 8 τέρματα, με το 30-22 να είναι το τελικό σκορ.

Έτσι, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να περάσει στο τελικό του Challenge Cup για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ