Κράτησε αλώβητη την έδρα της η ΑΕΚ (27-26)

Κράτησε αλώβητη την έδρα της η ΑΕΚ (27-26)

Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 27-26 στην παράταση και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier.

Με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Συγγάρη, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι σε νεκρό χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 27-26 και έκανε το πρώτο βήμα από τα δυο που χρειάζονται για να βρεθεί στους τελικούς της Handball Premier.

Kορυφαίος για την Ένωση ήταν ο Γιάκομπσεν, ο οποίος ήταν καθοριστικός στην νίκη των γηπεδούχων, ενώ από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Κοτανίδης, ο οποίος δυσκόλεψε την ΑΕΚ στο σκοράρισμα.

Η ΑΕΚ μπήκε χωρίς συγκέντρωση στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κάνει σερί 6-0 και να προηγηθεί στο σκορ (7-2) μετά από το αρχικό 2-1. Στην συνέχεια, η «Ένωση» βρήκε ρυθμό στις δυο πλευρές του παρκέ και κατάφερε να μειώσει γρήγορα-γρήγορα σε 7-9. Ωστόσο, ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση της ΑΕΚ και έχοντας τον τερματοφύλακα τους σε καλή μέρα, ανέβασαν και πάλι το σκορ σε 12-9, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκαν «νεκρά» διαστήματα τουΠΑΟΚ, μειώνοντας την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της (14-15).Όμως, ο ΠΑΟΚ έμεινε και πάλι ψύχραιμος και πήρε ξανά διαφορά τριών τερμάτων (14-17). Οι «κιτρινόμαυροι» προσπέρασαν μετά από πολύ ώρα τον ΠΑΟΚ στο 19-18, δίνοντας ελπίδες νίκης. Ο Μπάγιος ισοφάρισε σε 23-23, στην εκπνοή του αγώνα, στέλνοντας τον σε παράταση.

Εκεί, η ΑΕΚ ήταν ελαφρώς καλύτερη και πήρε την νίκη με 27-26, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νεάπολης (8/5, 20:00) για τον δεύτερο ημιτελικό.

Ημίχρονο: 9-12,Τελικό:24-24, Παράταση: 27-26

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ