Ζαραβίνας: «Με σοβαρότητα μέχρι του τελικούς»

Ζαραβίνας: «Με σοβαρότητα μέχρι του τελικούς»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στον ημιτελικό κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού ζήτησε σοβαρότητα ως το τέλος

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε με 30-21, του Αερωπού Έδεσσας στο Ρέντη και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Handball Premier.

Οι πρωταθλητές θέλουν πλέον μια ακόμα νίκη, την ερχόμενη Τετάρτη (8/5, 18:00) στην Έδεσσα, για να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους τελικούς που θα κρίνουν τον τίτλο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής των Ερυθρόλευκων δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και τόνισε ότι στόχος του είναι να αντιμετωπίσει η ομάδα με σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια μέχρι τους τελικούς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας ανέφερε:

«Eίμαστε ευχαριστημένοι από τη διάθεση και τη σοβαρότητα που έδειξαν και σήμερα τα παιδιά. Μοιράστηκε ο χρόνος και όσοι έπαιξαν αντιμετώπισαν στο 100% το παιχνίδι. Προσπαθούμε αυτά τα ματς να τελειοποιήσουμε ότι κάνουμε σωστά στη χρονιά και να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Θέλουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι να φτάσουμε στους τελικούς να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα».

Από πλευράς του ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό τον πρώτο ημιτελικό. Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα, ανεβάσαμε ρυθμό και πιέσαμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να πάμε την Τετάρτη στην Έδεσσα να κάνουμε το 2-0 και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στους τελικούς όπου θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο που μας ανήκει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ