Ζαραβίνας: «Ημασταν σοβαροί, δοκιμάσαμε πράγματα ενόψει των τελικών»

Ζαραβίνας: «Ημασταν σοβαροί, δοκιμάσαμε πράγματα ενόψει των τελικών»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τον Αερωπό.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εκτός έδρας του Αερωπού Εδεσσας με 28-18 και προκρίθηκε στους τελικούς της Handball Premier.

Η εικόνα των Πειραιωτών όπως είναι λογικό, ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Ζαραβίνα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι παίκτες του αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι και ο ίδιος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει των τελικών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τον αγώνα και είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα για τους τελικούς. Έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για την σειρά των τελικών».

Από την πλευρά του ο Tζούρο Μούγιτς, τόνισε:  «Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα αλλά στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου δώσαμε το δικαίωμα στην ομάδα της Έδεσσας να μας φτάσει στο σκορ. Στο δεύτερο μισό, μπήκαμε αποφασισμένοι και δεν αφήσαμε άλλα περιθώρια στον αντίπαλο. Θέλαμε να τελειώσουμε τη σειρά και αυτό κάναμε, μέσα από την άμυνα μας και τις λύσεις που βρήκαμε στην επίθεση. Κάναμε το δυο στα δυο και τώρα συγκεντρωνόμαστε στους τελικούς για να φτάσουμε στο νταμπλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ