Ολυμπιακός: Πάνοπλος στον πρώτο τελικό

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στον πρώτο τελικό

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 θα υποδεχθούν την ΑΕΚ στο Ρέντη με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Πέμπτης γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα και πλέον μετρούν αντίστροφα για τον αυριανό αγώνα με τους Κιτρινόμαυρους, έχοντας ως στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Το ματς θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας, μάλιστα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι:  Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας ενόψει του 1ου τελικού, ανέφερε: «Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα πρώτα παιχνίδια στη σειρά. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, είναι πολύ σημαντικό για μας να γεμίσει το Ρέντη και να μας ώθηση για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη».

Αξίζει σημειώσουμε ότι ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (21/5, 19:00) και θα γίνει στο ΟΑΚΑ και ο τρίτος την Παρασκευή (24/5, 17:30) και πάλι στο Ρέντη. Υπενθυμίζουμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ