Πρώτη «μάχη» με φόντο τον τίτλο στο Ρέντη

Πρώτη «μάχη» με φόντο τον τίτλο στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος (19:00) και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να κάνουν το πρώτο βήμα προς τον φετινό τίτλο της Handball Premier.

Η ώρα των τελικών έφτασε στην Handball Premier με τις δύο καλύτερες ομάδες και του φετινού πρωταθλήματος να κοντράρονται με φόντο τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (19:00) στον πρώτο τελικό, στο κλειστό του Ρέντη ενώ θα ακολουθήσουν σίγουρα άλλοι δύο για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (21/5, 19:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, Γ. Κασιμάτης  και ο τρίτος την Παρασκευή (24/5, 17:30) και πάλι στο Ρέντη με τον νικητή να κρίνεται στις 3 νίκες.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και ο Γιώργος Ζαραβίνας έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του γι’ αυτό το ματς.

Από την άλλη, ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιούλιο Αργυρού που υποφέρει από αμυγδαλίτιδα αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην αποστολή.

Θυμίζουμε ότι και πέρσι οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στους τελικούς με τους Πειραιώτες να παίρνουν τον τίτλο με 3-2 στις νίκες ενώ βρέθηκαν πίσω με 0-2 αρχικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ