Ζαραβίνας: «Κάναμε το 1-0, αλλά η σειρά έχει ακόμα πολύ δρόμο»

Ζαραβίνας: «Κάναμε το 1-0, αλλά η σειρά έχει ακόμα πολύ δρόμο»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το πρώτο βήμα για τον τίτλο, αλλά η σειρά ακόμα έχει πολύ δρόμο…

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό της Handball Premier επικράτησε της ΑΕΚ στο Ρέντη με 23-15 και πλέον χρειάζεται άλλες δύο νίκες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 1-0 απέναντι στην Ενωση, ωστόσο, όπως ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, η σειρά ακόμα έχει πολύ δρόμο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το τελικό σκορ. Είναι απλά το 1-0 στη σειρά η οποία έχει πολύ δρόμο ακόμα. Τα πρώτα παιχνίδια σε μια σειρά τελικών είναι πολύ σημαντικά αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι το επόμενο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να αντιδρούμε σωστότερα σε κάποιες ειδικές συνθήκες ενός αγώνα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα και συνεχίζουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Από την πλευρά του ο Κώστας Τσιλιμπάρης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε: «Οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν λίγο πιεσμένες στη αρχή του αγώνα. Εμείς αντιδράσαμε πιο γρήγορα, πήραμε ένα μικρό προβάδισμα στο οποίο ο αντίπαλος δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις. Φτάσαμε στη νίκη με μια σημαντική διαφορά και κάναμε το 1-0 στη σειρά. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο παιχνίδι, την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, που θα είναι σίγουρα διαφορετικό και θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να αποκτήσουμε γερό προβάδισμα για την κατάκτηση του στόχου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ