Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο βήμα

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο βήμα

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τρίτης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών.

Την προηγούμενη Παρασκευή η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε στο Ρέντη της ΑΕΚ με 23-15 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το απόγευμα της Τρίτης (21/5) στις 19:00, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν τη νίκη, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο. Ενδεχόμενη νίκη θα δώσει στην ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα τη κατακτήσει το πρωτάθλημα στον τρίτο τελικό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (24/5, 17:30) και πάλι στο Ρέντη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας ενόψει του 2ου τελικού με την ΑΕΚ, ανέφερε: «Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε αντιμετωπίσουμε στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας και στο πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, διορθώνοντας κάποια λάθη και τελειοποιώντας κάποια σωστά. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο στο τέλος όμως πάντα παραμένει πάντα ένα παιχνίδι χάντμπολ και θα προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε μόνο με αυτό».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Δημήτρης Τζηράς, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Παρά την αναταραχή που υπάρχει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, μετά την αλλαγή του προπονητή εμείς δεν επηρεαζόμαστε καθόλου. Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι άλλη μια νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι το ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τον πρώτο τελικό και ότι εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ