Ένταση στο ΟΑΚΑ μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (pics)

Ένταση στο ΟΑΚΑ μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (pics)

Μετά από τέλος του δεύτερου τελικού της Handball Premier, κάποιοι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις αλλά παρεμποδίστηκαν από τους ανθρώπους της Ένωσης και τα ΜΑΤ.

Ο δεύτερος τελικός της Handball Premier ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα των δύο ομάδων, που βρήκε νικητή την Ένωση με 25-22, επικράτησε ένταση στο Γ. Κασιμάτης, αφού οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες των Πειραιωτών!

Στο «στόχαστρο» των ανεγκέφαλων βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργο Ζαραβίνας και ο τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά Κώστας Τσιλιμπάρης.

Οι άνθρωποι της Ένωσης επενέβησαν άμεσα μαζί με τα ΜΑΤ που είχαν εισέλθει στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και η ένταση έλαβε τέλος.

Φυσικά υπήρξαν ύβρεις προς τα πρόσωπα της ομάδας του Ολυμπιακού και προσβλητικές χειρονομίες.

Επιπλέον, να αναφέρουμε ότι και κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξαν αρκετές διακοπές προκειμένου να γίνουν συστάσεις προς τον κόσμο της ΑΕΚ για υβριστικά συνθήματα, για να καθαριστεί το τάραφλεξ από τα μπουκάλια με νερό που πετούσαν οι οπαδοί, αλλά και γιατί κάποιοι εξ΄αυτών έφτυναν τους παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ