Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για το 2-1

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για το 2-1

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για τον τρίτο τελικό της Handball Premier και με τον κόσμο στο πλευρό του θα προσπαθήσει να κάνει το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Την περασμένη Τρίτη η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 25-22 και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών της Handball Premier.

Οι δύο ομάδες το απόγευμα της Παρασκευής (24/5, 17:30) θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο του τρίτου τελικού. Οποια ομάδα πάρει τη νίκη, θα έχει την ευκαιρία στον τέταρτο τελικό να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια των φιλάθλων του, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό, θα τα δώσει όλα για να πάρει την πολυπόθητη νίκη και να κάνει το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας, στον τρίτο τελικό με την Ενωση δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι: Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα.  Θέλουμε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας που αποκτήσαμε με πολύ κόπο, όλη τη χρονιά. Οπωσδήποτε θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι υψηλής έντασης. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το μυαλό μας καθαρό, να ασχοληθούμε μόνο με το χάντμπολ και να κερδίσουμε».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον τρίτο τελικό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου, για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior, ενώ ο 4ος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (28/5) στην αίθουσα του ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ