ΑΕΚ: Με στόχο το break στον Πειραιά

ΑΕΚ: Με στόχο το break στον Πειραιά

Μετά τη νίκη της στο «Γ. Κασιμάτης» η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στο «Μελίνα Μερκούρη» (17:30, EΡΤ Sports) και στοχεύει στο διπλό που θα την κάνει φαβορί για τον τίτλο της Handball Premier. Στο 1-1 η σειρά.

Πράξη τρίτη στους τελικούς της Handball Premier με την σειρά να επιστρέφει στο «Μελίνα Μερκούρη» όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ και οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν στο break που θα τους βάλει μπροστά με 2-1 στις νίκες και θα τους κάνει φαβορί για τον τίτλο.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ, Ανδρέας Τρουπής είδε τον Lars Jakobsen να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και θα βρίσκεται στην αποστολή του «Δικεφάλου» η οποία αποτελείται από τους: Γεωργιάδη, Ζαμπούνη, Νικολαΐδη, Συγγάρη, Balaz, Radulovic, Αλβανό, Μπάγιο, Jakobsen, Παπαδιονυσίου, Δομπρή, Μυλωνά, Darsuland, Αργυρού, Rozsavolgyui, Palevicius, Vrazalica.

Ο άσσος των «κιτρινόμαυρων», Ιούλιος Αργυρού, δήλωσε στο handball.aek.gr: «Με το που τελείωσε ο αγώνας της Τρίτης ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε και να προετοιμαζόμαστε για το τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το break στο αυριανό παιχνίδι. Αναμένουμε ακόμα μία δυνατή μάχη, αντάξια των δύο ομάδων. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, που το θέλει περισσότερο και είναι συγκεντρωμένη για 60 λεπτά θα κερδίσει. Όλοι μα όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στο break και για αυτό θα δώσουμε το 110%».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων μετά και τους δύο πρώτους Τελικούς, σε σύνολο 11 αγώνων Πρωταθλήματος, η ΑΕΚ μετράει 4 νίκες, οι Πειραιώτες 5, ενώ 2 αγώνες έληξαν δίχως νικητή. Στις 6 αναμετρήσεις του Ρέντη, η «Ένωση» έχει πανηγυρίσει 1 «διπλό», 2 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες και οι γηπεδούχοι επικράτησαν του «Δικεφάλου» 3 φορές. Στα γκολ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πετύχει 239 (127 στον Πειραιά) και οι «ερυθρόλευκοι» 241 (140 στον Πειραιά).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στους αγώνες Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι ο Στάθης Ζαμπούνης με 32 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ