Ολυμπιακός – ΑΕΚ 22-17

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 22-17

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ 22-17 στον Ρέντη στον τρίτο τελικό πρωταθλήματος της Handball Premier και πήρε πάλι το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος!

Μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός που επικράτησε της ΑΕΚ στο Μελίνα Μερκούρη με 22-17, έκανε το 2-1 στη σειρά τελικών της Handball Premier και με νίκη στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τρίτη στέφεται πρωταθλητής!

Με πλουραλισμό στην επίθεση και σκληρή άμυνα από το πρώτο λεπτό οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Ένωσης, έχοντας τον κόσμο τους στο πλευρό τους και απέχουν μια νίκη από το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ!

Οι Κιτρινόμαυροι έβρισκαν σκορ κατά βάση από τον Αργυρού και τον Παλεβίτσιους ενώ παράλληλα είχαν απέναντί τους ένα σπουδαίο Τσιλιμπάρη. Μοιραία ηττήθηκαν και τώρα καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της κούπας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα, ο Αραπακόπουλος ο οποίος πέτυχε πέντε τέρματα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με μεγάλη συνέπεια από τη θέση του πίβοτ, παρά την απουσία του Καραμπουρνιώτης είχαν πάθος στην άμυνα και κράτησαν απόρθητη την έδρα τους.

Τα πρώτα λεπτά είδαμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες έκαναν focus στην άμυνά τους με τους παίκτες να στοχεύουν στον αιφνιδιασμό για να βρουν εύκολα γκολ (5-3). Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα έτρεξε επί μέρους 7-4 και το ημίχρονο τον βρήκε μπροστά στο σκορ με 12-7.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ, αλλά ποτέ να απειλήσει πραγματικά. Ακόμα και όταν οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με τρεις παίκτες (λόγω δίλεπτων αποβολών)  η Ένωση πέτυχε μόλις ένα τέρμα. Το τελικό 22-17  «έγραψε» ο εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακό Φέλιπε Ρέινα.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 22-17

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 5-2, 5-3, 9-5, 12-7 (ημ), 13-8, 15-10, 16-12, 17-13, 19-16, 22-17

Ολυμπιακός: Κρητικός 1, Τζηράς 1, Λέμος 2, Μούγιτς, Ρέινα 5, Τερλέτσκι, Κανδύλας, Σανίκης 1, Μπούμπαλο 1, Κόντης, Λιάπης 4, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 6, Χάλαρης, Τσίλης 1

ΑΕΚ: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Π. Νικολαΐδης 1, Συγγάρης, Μπάλαζ 2, Ραντούλοβιτς, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής 3, Μυλωνάς, Νταρσουλάν, Αργυρού 7, Παλεβίτσιους 3, Βραζάλιτσα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ