«Καίει» την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα

«Καίει» την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα

Οι διαιτητές κατέγραψαν τη διακοπή, τα κουτάκια μπύρας και τα μπουκάλια νερού που πετάχτηκαν από τους οπαδούς της ΑΕΚ, το καπνογόνο αλλά και φτυσίματα στους παίκτες του Ολυμπιακού. 

Αντιμέτωπη με πολύ βαριά τιμωρία είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Επτά λεπτά πριν το τέλος οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί άρχισαν να ρίχνουν μπουκάλια και κάθε μορφής αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας την προσωρινή διακοπή του αγώνα, αλλά και την αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι μπορεί να συνεχίστηκε, αλλά το φύλλο αγώνα «καίει» την ΑΕΚ, η οποία πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγει την… καμπάνα. Συγκεκριμένα, οι διαιτητές κατέγραψαν τη διακοπή, τα κουτάκια μπύρας και τα μπουκάλια νερού που πετάχτηκαν, το καπνογόνο αλλά και φτυσίματα στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Κατά την διάρκεια του αγώνα έγιναν δύο διακοπές για πέταγμα νερού και φτυσιμάτων κατά αθλητή του Ολυμπιακού που αγωνιζόταν στην πλευρά των οπαδών της ΑΕΚ. Ακολούθησαν συστάσεις από τα μεγάφωνα από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Στο 52:47, ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού είχε πάρει ταιμ άουτ πετάχτηκαν αντικείμενα (μπουκάλια νερού, κουτάκια μπύρας) προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς και έγινε ρίψη καπνογόνου από τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά και συνεχίστηκε μετά από 25 λεπτά με την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας και ενώ το γήπεδο είχε εκκενωθεί από τους φιλάθλους. Ο αγώνας τελείωσε χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ