Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια για το νταμπλ, τα τμήματα του Ερασιτέχνη συνεχίζουν να γράφουν ιστορία» (pic)

Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια για το νταμπλ, τα τμήματα του Ερασιτέχνη συνεχίζουν να γράφουν ιστορία» (pic)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού συνεχάρη τον Γιώργο Ζαραβίνα και του παίκτες του για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε της ΑΕΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ με 28-21 και κατέκτησε το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά.

Παράλληλα, αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ για τους Ερυθρόλευκους του Γιώργου Ζαραβίνα, οι οποίοι έγραψαν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Οι Πειραιώτες πρόσθεσαν στην πλούσια τροπαιοθήκη τους μία ακόμα κούπα και απέδειξαν περίτρανα ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Μια σπουδαία επιτυχία, που έκανε περήφανη όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και φυσικά τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ με ανάρτησή του στα social media το βράδυ της Τρίτης, συνεχάρη τον Ελληνα τεχνικό και τους παίκτες του για την κατάκτηση του 2ου σερί νταμπλ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τα τμήματα του Ερασιτέχνη συνεχίζουν να γράφουν ιστορία και αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους πολυαθλητικούς Συλλόγους του κόσμου!

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του 2ου συνεχόμενου νταμπλ!

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνεχίζουν να γράφουν την αθλητική Ιστορία της Ελλάδας και τη χρυσή Ιστορία του Συλλόγου μας που δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους πολυαθλητικούς Συλλόγους του κόσμου!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!».

Δείτε την ανάρτηση του Β. Μαρινάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ