Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Μάλλιος

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Μάλλιος

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Χαράλαμπος Μάλλιος, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα διεθνή πλέι-μέικερ, Χαράλαμπο Μάλλιο.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο αρχηγό της Εθνικής ομάδας και σήμερα ανακοίνωσαν την απόκτηση του. Ο Μάλλιος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανελλήνιο και Διομήδη Άργους, ενώ έχει περάσει και από το πρωτάθλημα της Γερμανίας αλλά και της Τουρκίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χαράλαμπο Μάλλιο. O 32χρονος (06/08/1987) πλεϊ μεϊκερ, είναι αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, με την οποία έχει 114 συμμετοχές.

Προηγούμενες ομάδες

1999 – 2010 Πανελλήνιος (Ελλάδα)
2010 – 2012 Διομήδης Άργους (Ελλάδα)
2012 – 2013 Σπρίνγκε (Γερμανία)
2013 – 2014 Διομήδης Άργους (Ελλάδα)
2014 – 2016 Στράνσλουντερ (Γερμανία)
2016 – 2017 Κάισερσλάουτερν (Γερμανία)
2017 – 2018 Μπούρσα Νίλουφερ (Τουρκία)
2018 – 2019 Μπάτμαν Μπελεντίγεσπορ (Τουρκία)

Παλμαρέ

5 Πρωταθλήματα Ελλάδας
1 EHF Challenge Cup

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας ο Χαράλαμπος Μάλλιος δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.olympiacossfp.gr) τα εξής :
“Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου, μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό, να επιστρέψω στην Ελλάδα, σε έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο με τόσες πολλές επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός αν δεν είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο, σίγουρα είναι μέσα στους τρεις κορυφαίους. Αποτελεί τεράστια τιμή και μεγάλο κεφάλαιο για μένα ότι ανήκω πια στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι διατεθειμένος να δουλέψω σκληρά, έτσι ωστε να αφήσω το στίγμα μου και να γίνω κι εγώ ένα κομμάτι από την ένδοξη Ιστορία του. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν απόλυτα με αυτούς της ομάδας, θέλω πάντα να βγαίνω νικητής από τον αγωνιστικό χώρο, αυτό είναι κάτι που θα το διακρύνουν όλοι σε μένα. Όσο δύσκολο ή ουτοπικό θα ακουστεί αυτό, ο κρυφός μου πόθος είναι να κατακτήσω και πάλι, έναν Ευρωπαϊκό τίτλο και νομίζω ότι ο σύλλογος που μπορεί να τα καταφέρει να καταφέρει κάτι τέτοιο, είναι ο Ολυμπιακός. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ